Este cap de setmana és DINÀMICA: la festa de la mobilitat, les renovables, la natura i el comerç de proximitat d’Albalat dels Sorells

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha organitzat la segona edició de dinàmica, un esdeveniment que d’una banda pretén ser un altaveu d’experiències ambientals innovadores i difondre la biodiversitat valenciana, i d’altra, promocionar el comerç local i mostrar productes, serveis i hàbits de consum responsables i sostenibles.

Dissabte 29 serà la fira de la mobilitat sostenible, les energies renovables, la natura i el territori amb la participació de 25 associacions, cooperatives, entitats i empreses. Durant la jornada es podran provar vehicles, motos i bicicletes elèctriques i aprendre sobre autoconsum i energies netes de la mà d’experts en la matèria. També hi haurà experiments científics i jocs per a xiquets i xiquetes, intercanvi de llavors tradicionals, històries inspiradores i xarrades sobre mobilitat.

El diumenge 30 serà el torn dels comerços locals i de proximitat, artesanals i ecològics. Així mateix, durant tot el dia es faran tallers de cosmètica natural i menjar saludable per a adults, demostració d’oficis perduts i jocs infantils. De nou es podran provar vehicles i bicicletes elèctriques.

Dinàmica es celebrarà de 10 del matí a les 19 hores i tindrà lloc al parc Hort del Comte, un bonic espai junt al Castell d’Albalat dels Sorells.